Ahava

AHAVA


Dødehavet ligger på jordens laveste punkt, hele 410 meter under havoverfladen. Her er klimaet tørt og består hovedsagligt af ørken. Men området er fyldt med kontraster; i modsætning til navnet er Det Døde Hav fyldt med – og omgivet af liv.


I vandet og langs strandene findes der livsvigtige mineraler og plejende mudder. Det Døde Hav har verdens højeste koncentration af mineraler, hele 32 %. Det er desuden beriget med gavnlige proteiner stammende fra fossiler og alger. Omkring Dødehavet findes et væld af planter som kan benyttes til lindring og regenerering af huden.


Cleopatra benyttede i sin tid Dødehavsområdet som sin egen personlige spa, på grund af dets velgørende effekt på helse og skønhed.

Området er da også i dag særdeles kendt for sin næsten magisk helbredende effekt, og er et yndet rejsemål for personer der lider af eksem eller psoriasis.


AHAVA er miljøbevidste og hjælper med til at bevare de naturlige skatte fra Det Døde Hav. De indsamler kun den mængde salt, mudder og planter der er absolut nødvendig, så naturen uden problemer kan fylde lagrene op.


De hjælper også med til at bevare det specielle miljø og den fine balance i naturen, der er i regionen omkring Det Døde Hav.


Deres fremstillingsprocesser er ikke forurenende og med fokus på miljøet. Der anvendes ikke dyr på noget stadie under testning af produkterne og al emballage er genanvendeligt.

SERVICES


Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter.


SHOP


Varer leveres normalt inden  for 2 til 5 hverdage afhængig af lagerbeholding


Vilkår


Gældende vilkår for Webshop handel i Danmark.

Kontakt oplysninger

Fløjlsanden 5 - Gjøl,

9440 Aabybro

E-mail:

blokhusliv@blokhusliv.dk

Telefon:

0045 30547770

Betalingskort: